Boka och Tvätta

Tvättstugan

Finns det något som förenar eller skiljer människor åt i en fastighet så är det skötseln av tvättstugan. Vi har gjort det enkelt! Våra ordningsregler finns anslagna i varje tvättstuga . Väl värt att nämna, vi överlämnar tvättstugan till vår granne i städat och fräscht skick. I och med att alla bokningar görs via bokningssystemet ser vi enkelt vem som haft tvättpassen. Om du kommer till en ostädad tvättstuga så anmäl till styrelsen. Den som inte gör rent efter sig blir efter tre tillsägelser avstängd från tvättstugan i tre månader.

Så här fungerar det

  • Endast den som har bokat via systemet kan få tillgång till tvättstugan, de gamla låsen har bytts ut. Låsen öppnas nu med din nyckelbricka.
  • Du kan boka två pass i taget . Obs det behöver gå minst 24 timmar mellan tvättpassen.
  • Ditt bokade pass hålls i 30 minuter efter tvättpassets start, om du inte börjat tvätta inom 30 minuter efter start släpps passet och kan därefter bokas av vem som helst. Ett ledigt pass kan bokas så länge det är minst 60 minuter kvar av tvättiden.
  • Ett tvättpass är 4 timmar, det betyder att du under dessa timmar skall du både tvätta och torka, du kan inte som tidigare torka en timme efter ditt pass.
  • Efter att ditt tvättpass är slut kan du inte länge komma in i tvättstugan längre SÅ SE TILL ATT FÅ MED DIG ALLT SOM ÄR DITT innan ditt pass är slut.
  • Givetvis måste du fortfarande städa, torka och avludda torktumlaren efter dig. Se mer här för städinstruktioner.

Hur bokar jag ett tvättpass?

Bokningstavlan sitter i trapphuset och du loggar in genom att hålla din bricka över läsaren till höger.

Tavlan är en så kallad pekskärm så du kan trycka direkt på passen du vill boka, eller bläddra tre veckor framåt

Ett bokat pass                                En ledig tid           Din bokning

Att boka via nätet

Om du vill kunna sköta bokningarna över nätet via mobil eller dator kan du göra det via en webläsare ( Edge, Chrome,  safari, etc).

För att kunna komma åt bokningen behöver du en inloggning och en sån gör du på bokningstavlan.

Efter att du startat bokningstavlan med din bricka går du till  Inställningar

Välj : Ändra e-post & Ändra lösenord

Skriv in din e-postadress samt välj ett lösenord, om du glömmer bort din mejl eller lösenord kan du lätt ordna det själv via din nyckelbricka och bokningstavlan.

Du kommer nu få e-post bekräftelse på alla dina bokningar, avbokningar samt en påminnelse 1 timme innan ditt bokade tvättpass startar.

Logga in på BOKNINGSPORTALEN

Fyll i din e-postadress och ditt valda lösenord så är du inne och kan börja hantera dina tvättider.

Follow by Email
Instagram