Nycklar och skalskydd

Lite info om nyckelsystemet

Som en strävan i att förbättra och förnya vår fastighet har låssystem installerats på samtliga portar i skalskyddet (inomhus-utomhus) samt dörr till källare från trapphuset samt tvättstugorna.

Det ökar säkerheten och förenklar vår och er administration av låsbrickor. En borttappad bricka kan enkelt spärras så att ingen obehörig kommer in i fastigheten.

OBS, brickor som ej använts på över ett år deaktiveras automatiskt. Hör av dig till styrelse om du behöver få en gammal bricka aktiverad igen.

Borttappad bricka – Meddela Styrelsen omgående så att bricka kan spärras ( via styrelsens brevlåda i 9:an eller styrelsen )

Extra brickor kan beställas för en kostnad av 50 kr styck, sätt in pengar på föreningens konto BG 330-5034 eller med Swish ( nummer 1236907919 ), ange ”Antal taggar,tagg,datum” t.ex. ”2,tagg,2022-12-15”.
Därefter meddela & beställ genom att informera styrelsen om att insättning är gjord samt ditt namn och lägenhetsnummer och hur många brickor du vill beställa.

Vanliga nycklar

För vissa lokaler som t.ex. källarförråd, postbox,  är det fortfarande vanlig nyckel som gäller. Självklart är det även separat nyckel till din egen dörr. Det är ditt ansvar att se till att du får nycklar av den du köper lägenheten av. Styrelsen har inget lager av nycklar att dela ut.

Om du saknar separat nyckel till porten är det samma som går till källarförråden.

Follow by Email
Instagram