Nyhetsbrev April 2020

Nyhetsbrev april-maj 2020

Nu börjar grillsäsongen på vår baksida – Jättekul!

Se bara till att städa upp efter er- lämna varken mat eller gammalt grillkol efter er  utan ta med alla rester hem igen.

Ibland hittar vi matavfallspåsar bland det vanliga hushållsavfallet. Matavfall kan man bara kasta i den lucka som är märkt matavfall. Om ni upplever att den ofta är full så kontakta oss. Vi kanske behöver utöka med ett skåp till.

Påminner också om att inte ställa soppåsar på marken framför skåpet allt måste in i luckan. Gäller såklart allt ätbart på hela gården. Ingen mat –Inga råttor

Hälsar Styrelsen.

En del av våra medlemmar har säkert drabbats hårt ekonomiskt av Covid -19 viruset. Trots myndigheternas stödåtgärder kan det uppkomma perioder då man behöver extra hjälp.
 

Därför har styrelsen fattat beslut om att erbjuda föreningens medlemmar möjlighet att ansöka om anstånd att betala avgiften en månad om man som medlem är extra utsatt och tillfälligt inte klarar av att betala avgiften i tid.

Anstånd med att betala avgiften gäller för en månad och kan sökas om igen (totalt max 3 månader) och ska sedan vara återbetalt inom max 6 månader.

Ansökan om anstånd skickas till: styrelse@snofrid.se.

Follow by Email
Instagram