Nyckelbrickor Utdelade

Kära medlemmar och boende i BRF Snöfrid.

Nu börjar vi bli klara med införandet av det nya lås och porttelefonisystemet.

I din port mot runiusgatan sitter en läsare/porttelefon – alla namn står i alfabetisk ordning, var vänlig och kontrollera att det stämmer ( stavning ) och att det faktiskt kopplas till ditt nummer när du ringer upp. Du söker ditt efternamn genom att trycka på upp eller nerpilarna strax under displayen. Koden till portarna kommer att vara kvar ett tag till, tills vi är säkra att allt fungerar.

Du kan prata med personen som ringt upp ( först kommer ett meddelande från porttelefonsystemet), för att släppa in och öppna porten så trycker du på siffran 5 i din telefon.

Brickorna som ligger i ditt kuvert har individuella nummer. Exempelvis A0084 3492

Notera vem i hushållet som får vilken bricka – det hjälper till ifall man tappar sin bricka ( numret på brickan kommer så småningom att nötas bort). Då kan nyckelansvarig i föreningen enkelt spärra tappad bricka och göra en ny. OBS! Du måste anmäla förlorad bricka så vi kan spärra den.

Prova att era brickor öppnar de dörrarna i din uppgång du skall ha tillgång till ( entre och källardörr runiusgatan samt bakdörr och dörr till källaren från trapphuset). Du håller din bricka framfår läsaren som välkommnar dig samt öppnat låset. Ni som bor i 5:an och 7:an kommer in i 9:an entre samt ner till källare tillsvidare, detta för at komma åt styrelsens brevlåda samt grovtvättmaskinen.

Om det är nåt som inte stämmer så meddela mig på mejl på lali@lindblad.net eller snofrid@yahoogroups.com eller via en lapp i styrelsens låda så skall jag åtgärda eventuella missar.

 

Om du behever fler brickor går det bra att beställa det via mail / lapp i lådan

Follow by Email
Instagram