Nytt i föreningen 2017

God fortsättning!

Nytt år och nya möjligheter. Vi som arbetar i styrelsen önskar dig en god fortsättning och vill samtidigt presentera några nyheter om vad som kommer hända under våren.

/Styrelsen Brf Snöfrid 1


Äntligen! Ny miljövänlig och kostnadsbesparande sophantering under våren

Vi har under hösten arbetat med frågan kring hur vi kan modernisera vår sophantering, dels för att minska föreningens kostnader och dels för att vi i Brf Snöfrid också ska bli mer miljövänliga.

Så snart vintern och snön har lämnat oss så kommer vi påbörja arbetet med att byta ut den befintliga hanteringen mot en helt ny sophantering.


Nyhet! Samtliga hus får varsin grovtvättstuga

Under våren kommer tvättstugorna i samtliga hus utökas på så sätt att grovtvättmaskiner installeras. Tvättstugorna blir i och med detta större och kan hantera allt från tvätt, tumling, torkning och mangling.

När detta är klart kommer tvättstugereglerna, med tanke på att tvättstugorna har så stor kapacitet, ändras på så sätt att man endast får boka tvättstugan i det hus man bor i. Nyckelbrickorna kommer kopplas till detta.


Värna om grannarna!
Fortsatta problem med röklukt samt störningar.

En del medlemmar har hört av sig om att det ibland luktar väldigt mycket cigarettrök i lägenheterna och i trapphuset. Vi vill informera om att det inte är tillåtet att röka i trapphuset.

Det är gamla hus i föreningen och därför kan röklukt lätt sprida sig mellan lägenheterna. Vi ber därför alla att ta hänsyn till sina grannar.

I övrigt ber vi alla att tänkta efter lite när det gäller den här typen av problem i husen. Kanske är alternativet att knacka på hos grannen om ni upplever problem med lukt eller oljud. Om alla grannar samverkar så kommer vi alla på ett bättre sätt hitta lösningar.

Vi vill att alla ska trivas i BRF Snöfrid 1 och tror att vi genom samverkan kan få en ännu bättre förening!

/ Styrelsen BRF Snöfrid 1

Follow by Email
Instagram