Sök till styrelsen!

Nu är det snart dags för årsmöte i vår bostadsrättsförening, och vi i valberedningen (Magnus och Olle) söker dig som vill vara med och bidra i styrelsen.

Vi bor alla i ett hus som ägs av vår bostadsrättsförening. När man köper sin lägenhet blir man också medlem av föreningen. Som medlem i föreningen har man möjlighet att påverka hur vi tar hand om och utvecklar vårt gemensamt ägda hus. På årsmötet har alla en röst i omröstningar, och kan lämna förslag. Mellan årsmötena är det styrelsen som sköter det löpande arbetet med att ta hand om våra hus och sköta ekonomin.

Detta betyder inte att styrelsen städar trapphus och reparerar hissar, vi har entreprenörer som sköter det praktisk. Men styrelsen ska köpa in de tjänster vi behöver, till bra kvalitet och ett rimligt pris. Styrelsen planerar vad som behöver göras i form av underhåll och nyinvesteringar.

I styrelsen delas arbetet upp, och flera ledamöter har lång erfarenhet och kunskap om våra hus. Men vi behöver också nya personer som bidrar till att sköta det löpande arbetet med vår gemensamma egendom. 

De viktigaste egenskaperna är ett intresse att bidra, med kunskap om ekonomi, fastigheter och allmänt föreningsarbete är förstås guld värt. Att arbeta i styrelsen tar lite tid, men ger erfarenheter och lärdomar som kan vara både berikande och användbara. Dessutom utgår ett arvode.

Vi vill därför uppmana alla som känner att de är intresserade, så kan vi förklara mer om vad arbetet innebär, och få en bild av vad just du kan bidra med.

Mejla oss på valberedningen@snofrid.se redan idag!

Magnus Keijser och Olle Lundberg

Follow by Email
Instagram